Van Breda naar Deventer


Een half uurtje lekker ranten vanuit de auto op weg naar Deventer, over Microsoft, Stichting Thuiskopie, Adobe, Apple en nog veel meer. Geen muziek, geen jingles en geen format: gewoon podcasten, punt uit.

Hier is de MP3.

4 Responses to “Van Breda naar Deventer”

 1. Roelf Says:

  Hoe actueel kun je zijn!

  Gisteravond had ik het er nog over: Microsoft en PDF…

  http://www.webwereld.nl/nieuws/21356.phtml

 2. Jelle Says:

  Duizend luisteraars per wat? ;)

 3. DucSloerie Says:

  Jaja, ik durf het bijna niet te zeggen, maar waarom gebruikt iedereen nog steeds dat Micro$oft ?? Stelletje criminelen zijn het, wel een aardige tip is de film: Pirates of Silicon Valley waarin de beginperiode van Apple en Micro$oft wordt verteld…

 4. von Poddenstein Says:

  Wat mij niet bevalt aan Apple is dat de aanhang nooit lijkt te begrijpen waarom zoveel mensen Microsoft producten gebruiken, en ook vaak weigert zich eens ècht te verdiepen in de verschillen.
  Ik moet er echt niet aan denken, die closed down Apple Mac OSes èn closed-down hardware. Als je dan al een BSD/open-source based OS bouwt, zorg er dan meteen voor dat die op alle hardware te draaien is, en volledig vrij configureerbaar is.

  @Roelf; Ja, ik probeer telkens in de buurt van de 30 minuten te komen, maar het vervelende is dat het traject opname-publicatie nog best veel inspanning vergt, veel kleine dingetjes waar op gelet moet worden (voor mij althans, alleen al die ID tagging van de mp3 vind ik echt een rotklus), en daarom is het rendement groter als je bijv. 2 keer content in 1 episode aflevert.

  En eeh.. Sorry, maar MS Word was echt vele malen prettiger werken dan dat WP for Windows of Star of welke andere toen bestaande textverwerker available. Ik heb er tig boekjes en teksten mee verwerkt en geschreven en wist niet hoe blij ik was toen ik het (gratis) kon gebruiken. Zelfs OpenOffice.org is in hoofdzaak copy-pasted qua opzet en UI van MS Word. Terecht, want het is de prettigste tekstverwerker die ik heb gekend. Tot het deel uit ging maken van dat kolossale Office pakket en de featuritis Word heeft verpest (bloatware unlimited).

Leave a Reply

Logged in as . Logout »