Late-Night #6:
Welkom, bezoekers van smoothjazz.pagina.nl!


Deze show downloaden? Klik hier!
Plaats deze link in je Ipodder!

In aflevering zes: één zangeres, één gitarist, twee bands waaronder een smooth jazz supergroep, drie gitaristen waarvan er twee ook nog zingen en één saxofonist. Ofte wel: Anita Baker, Brian Tarquin, Fourplay, Jonathan Butler, Euge Groove, Pocket Change, Steve Oliver en Peter White.

Ook Zoldercast Late-Night wordt uitgegeven door Podplaza, dè site voor al je podcasts.

4 Responses to “Late-Night #6:
Welkom, bezoekers van smoothjazz.pagina.nl!”

 1. john Says:

  Hoi Roelf,
  Lekkere show weer. Dat nummer van Anita Baker, tjonge wat goed !!
  Keep up the good work !!

  John

 2. Inge Says:

  Hallo, weer een lekkere uitzending die no. 6! En inderdaad vind ik ook Larry Carlton anders en minder passen bij Fourplay dan Lee Ritenour. De sound van Lee maar ook de solo’s vind ik meer passen bij de Fourplay van toen. Lee blijft meer “smooth” ook als zijn solo’s wat ruiger worden.;-)

  groetjes maar weer!

  Inge

 3. HENK Says:

  Hallo,
  weer genoten van fijne muziek

 4. Dimitri Says:

  Weer een aanwinst op mijn Mp3 speler !! Echt een super uitzending zoals altijd ! Tja, Larry Carlton. Ik heb persoonlijk altijd gevonden dat Lee Ritenour de toon zette in Fourplay samen met Bob James natuurlijk. De cd direct na Heartfelt …. Journey….heb ik nooit meer gekocht om die reden. Fourplay heeft voor mijn zijn beste tijd gehad… en was zeer uniek. Ik denk dan aan nummers zoals; Chant, Bali Run (typisch Bob James) Amorose (zwaar Lee Ritenour), en natuurlijk Play Lady Play … wat ooit een oud Bob James nummer was. Ik denk dat Fourplay teveel een product is geworden. Vooral in de CD Journey hoor ik teveel covers, terwijl de band in het Lee Ritenour tijdperk zeer creatief was.
  Overigens heb ik het genoegen gehad om een Fouplay concert bij te wonen in Vredenburg (Utrecht) enkele jaren terug. Ondanks Lary Carlton was het een mooi concert. Maar als ik moeten kiezen, is er maar 1 man geschikt voor gitaar in deze groep: Lee Rittenour.