Late-Night #7: driemaal is scheepsrecht voor Brian Bromberg

Meteen luisteren? Ga dan naar Podplaza.nl
Deze show downloaden? Klik hier!
Heb je iTunes? Abonneer je gratis! Kies de optie “Abonneren op podcast” en voer deze link in!

Met deze keer: één bassist, één zang-piano duo, een vocalist, drie gitaristen en één band uit de pop-scene die één uitstapje naar de smooth jazz-wereld hebben gemaakt. Ofte wel: Brian Bromberg, Bob en Hilary James, Nick Colionne, Fattburger, Steve Laury, Chuck Loeb, Toto en George Duke.

Ook Zoldercast Late-Night wordt uitgegeven door Podplaza, dè site voor al je podcasts.

5 Responses to “Late-Night #7: driemaal is scheepsrecht voor Brian Bromberg”

 1. Dimitri van de Wijngaard Says:

  Wederom een super uitzending. Brian Bomberg…. daar noem je ook iemand! Overigens een van zijn beste tracks die je draait!
  Ik kan je verzekeren dat deze uitzending voor maandag in mijn mp3 speler zit!

  Groeten,
  Dimitri

 2. Inge Wenzel Says:

  Hahaha…leuke comments bij begin tune;-)

 3. John Says:

  “http://www.zoldercats.com/latenight/feed.xml” does not seem to be a valid Podcast URL.

  Aldus iTunes 6.0.4. op mijn Mac.

  Suggesties?

 4. john Says:

  Wederom een lekkere sfeer verhogende show. Mijn complimenten Roelf.
  Keep the smooth jazz alive !!!

 5. roger geeraths Says:

  nostalgie…..ik heb mijn tienerjaren doorgebracht met fusion/jazzrock en eerlijk gezegd al lang niet meer naar geluisterd terwijl ik toch wel heel wat cd tjes in mijn kast heb liggen,doet me goed,voortaan maar weer eens onder het werk opzetten.complimenten groetjes roger