Late-Night #4


Deze show downloaden? Klik hier!
Plaats deze link in je Ipodder!

Zoldercast Late-Night is terug - en hoe! Met een smooth-jazz line-up om van te watertanden: Paul Taylor, Chris Camozzi, Joyce Cooling, Boney James, Norman Brown, Lee Ritenour en Brian Culbertson. Ruim een half uur muziek die het daglicht best kan verdragen…

Ook Zoldercast Late-Night wordt uitgegeven door Podplaza.

3 Responses to “Late-Night #4”

  1. Martijn Says:

    Goed om weer wat van je te horen Roelf!

  2. Inge Wenzel Says:

    Ontzettende gave site en EINDELIJK (goeie) Smooth Jazz in Nederland! Doorzetten! Ik en vele anderen staan erachter! Precies de juiste muziek! Ik geef het door! groetjes Inge;-)

  3. Walter Says:

    Ik werd over jullie site getipt door Inge en Marijn van Out of the Box. Te gekke site, dat Zoldercast! Hardstikke leuk, die podcasts! Ik heb zelf geen ipod of zo, maar ik heb alle afleveringen meteen gedownload en zit nu lekker achter de pc te genieten van de heerlijke muziek. Absoluut mee doorgaan! Groeten, Walter