Nieuwe podcasting-portal: Podplaza

Geschreven in Zoldercasts by Roelf Sluman op zondag 2 oktober 2005 om 10:20

Sinds 1 oktober hebben we er een nieuwe podcasting-portal bij in Nederland: www.podplaza.nl. Als luisteraar kun je er terecht voor de nieuwste Nederlandse podcasts, waaronder een aantal die exclusief zijn voor Podplaza.nl. Binnenkort komen er nog veel meer exclusieve Podplaza-podcasts bij.

En als je zelf een podcast maakt of wilt maken: bij Podplaza kun je hem gratis laten hosten, zonder kosten voor opslag en bandbreedte, en wordt-ie automatisch onder de aandacht gebracht van alle Podplaza-bezoekers.

Neem eens een kijkje!

3 Comments »

 1. Reactie by Redchilly — 2 oktober 2005 @ 22:51

  Ben lekker aan het rondkijken hoor, ziet er niet verkeerd uit. Weet niet wat ik met alle reacties op de andere sites moet, gemengde gevoelens zeg maar. Ook voel ik me nog te veel een ” groentje” in podcast land om een duidelijk strak omlijnd eigen mening hier over te hebben. Maar zoals ik al zei, ziet er niet verkeerd uit, ik ben heeeel benieuwd naar de definitieve versie met alle functionaliteiten. Misschien spreek ik je dinsdag a.s. in Amsterdam wel ;-)

 2. Reactie by Jan — 4 oktober 2005 @ 23:32

  En wanneer kunnen we de eerste zoldercast verwachten die gestald is bij podplaza? :-))

 3. Reactie by Erik — 28 oktober 2005 @ 00:12

  ja erg leuk podplaza, maar wanneer horen we weer eens een
  zoldercast of zoldercast late night???
  Luister veel podcasts en was een fan van de zoldercast en zoldercast late night, maar de regelmaat ontbreekt en dat is jammer…
  Nogmaals leuk initiatief maar waar het nu eigenlijk om draait, dat ontbreekt…EEN ZOLDERCAST!!!!
  Erg jammer….

RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URI

Reageer

Uiteraard is ook www.zoldercast.com een Wordpress-blog!