Zal ik?

Geschreven in Zoldercasts by Roelf Sluman op zondag 12 maart 2006 om 00:00

Een paar dagen geleden vroeg een journalist me of ik nou wél of niet gestopt was met de Zoldercast…

7 Comments »

 1. Reactie by Pieter De Decker — 17 april 2006 @ 10:44

  Tùùrlijk moet je doorgaan met de Zoldercast… :)

 2. Reactie by Ruud — 14 mei 2006 @ 13:17

  En? Stop je? ga je door????

 3. Reactie by Remondo — 3 juni 2006 @ 19:42

  Doorgaan… en pas stoppen op je hoogtepunt Roelf ;-)

 4. Reactie by Jouri — 7 september 2006 @ 10:22

  Stoppen ?????? NIET DOEN!!!!
  en ook met de LateNight Zoldercast gewoon doorgaan!!

 5. Reactie by Erik — 8 september 2006 @ 17:14

  Waarschijnlijk ben je hier al honderdduizend keer mee lastig gevallen, maar mag je nou wel of niet muziek van niet-podsafe artiesten zomaar gebruiken. Ik hoor meestal van niet en de buma geeft dat ook aan en belooft fijne boetes als je het toch doet. heb jij er gewoon maling aan of mag het onder bepaalde omstandigheden wel?
  K

 6. Reactie by Eric — 22 augustus 2007 @ 20:37

  Hallo, ik vind het geweldig om naar de late night smooth jazz podcast te luisteren, dus ga aub door! mijn support heb je voor altijd!

 7. Reactie by Jur — 10 januari 2008 @ 21:46

  Hoi,

  Sinds een klein jaartje maak ik maandelijks een podcast (Smooth Jazz Sax Show). Nu heb ik mijn twijfels of ik door moet gaan hiermee i.v.m. de artiesten rechten die je tegenwoordig moet betalen voor commerciele muziek in je podcast. Vroeg mij af of jij hier ook mee te maken hebt en hoe je hier mee om gaat. Volgens mij zou ik dus rond de 85 euro kwijt zijn per maand voor 1 podcast aflevering, is mij eigenlijk te prijzig voor een geweldige hobby.

  Mocht je tips hebben, dan hoor ik dat graag. Ik zou graag met de podcast willen doorgaan. Heb inmiddels zo’n 2000 luisteraars per aflevering.

  Thanks
  Jur

RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URI

Reageer

Uiteraard is ook www.zoldercast.com een Wordpress-blog!