Zoldercast #6: de Examencast

Geschreven in Zoldercasts by Roelf Sluman op maandag 23 mei 2005 om 00:00

In Zoldercast #6, in elkaar geknutseld met nieuwe podcast-software dus af en toe rammelt het wat:

De muziek is van de vertrouwde Zoldercast-kwaliteit:

 • Elena Paparizou – My Number One (let ook op de diepgaande tekst)
 • Download hem van iTunes - Bad Day - Single Daniel Powter – Bad Day

De Budapest Soundseeing-tour vind je hier.

En zoek je die gladde muziek? Zoldercast Late-Night staat hier!

5 Comments »

 1. Reactie by Julius — 23 mei 2005 @ 01:15

  Heb al 4 jaar niet gekeken naar welk songfestival dan ook. Maar goed, ik ben ook 1 van de trotse mensen die E.T. en Titanic nog nooit gezien heeft.
  Wilde ik graag zo houden ;-)

 2. Reactie by Martijn — 23 mei 2005 @ 02:31

  het eurovisie songfestival staat bij mij ook helemaal onderaan het lijstje van de dingen waar je me s’nachts voor wakker kan maken. Prima initiatief examenradio.nl. Zeer goed voor de exposure van podcasting in Nederland.
  Ga zeker luisteren alhoewel ik me mijn laatste schoolexamen al niet eens meer herinneren kan.

  @Jult ET wel gezien Titanic niet….hij zinkt toch uiteindelijk..

 3. Reactie by Dennis Dikkerboom — 23 mei 2005 @ 18:04

  Ik heb het Eurovisie Songfestival half gezien, een stuk of 7 liedjes of zo. Allemaal van die pop-probeersels, niet echt mijn smaak. Ik heb Titanic wél gezien, maar ET dan weer niet. Daniel Powter is een geweldig nummer, een week (of twee) terug was het de paradeplaat bij Radio 2. Je mag wel vaker zulke nummers draaien, Roelf.

  Het is mooi dat examenradio.nl bestaat, misschien ontpopt podcasting zich nu wel tot een heus fenomeen. Anderen in mijn omgeving zijn nog niet helemaal gewend aan deze vorm van radio. Op deze manier komt podcasting wel regelmatig in de media!

 4. Reactie by Maurice — 25 mei 2005 @ 00:47

  Goeie show weer Roelf. Geen songfestival gezien, dat is naar mijn mening tien jaa geleden al achterhaald (ET en titanic trouwens wel gezien…). Goed verhaal van examenradio.nl, grappig, want het komt bij praktisch iedereen aan de orde…grote nieuwswaarde dus, en dat is weer positief voor podcasting dus. keep up the good work!

 5. Reactie by Niky — 10 juni 2005 @ 17:17

  Ik vond SW3 wel een goeie film, maar geen mooie. En ik geloof dat ik de enige ben die het eurovisie songfestvial NIET gekeken heb…

RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URI

Reageer

Uiteraard is ook www.zoldercast.com een Wordpress-blog!