Zoldercast #8: CastBlaster, iPods en Brein

Geschreven in Zoldercasts by Roelf Sluman op zondag 26 juni 2005 om 23:03

Het was een béétje warm boven op zolder, dus hier en daar wat domme foutjes (De Pod Op vind je toch echt op www.depodop.com en niet op www.depodop.nl, en vaak ben ik toch echt de eerste om een kans te pakken, en niet de laatste). In deze aflevering:

 • CastBlaster (lees ook de meningen van anderen op Podfeed.nl)
 • De nieuwe iPods
 • Postzegelhandelaar en de Stichting Brein

Muziek van:

 • Eros Ramazotti
 • Vanessa Carlton (nee, níet One Thousand Miles!)
 • Anastacia (sorry voor de ruis in het begin – met dank aan iTunes)

5 Comments »

 1. Reactie by Erwin — 27 juni 2005 @ 00:10

  Ik zat in het test team van Castblaster en heb hem zonder hem te gebruiken in mijn podcast geprobeerd. Maar hij is inderdaad voor mijn wensen iets te beperkt. Je kan er b.v. ook niet in VBR mee opnemen. Deze versie is heel beperkt en geschikt voor beginnende podcasters, meer ook niet. De prijs is inderdaad iets té duur voor dit stukje software, in iedergeval voor mijn beurs. Ik heb wel begrepen dat er ook een professional edition gemaakt gaat worden. Dat lijkt me dan wel de moeite waard om het eens te proberen. Voorlopig blijf ik nog maar in Otsjuke ‘mixen’ en opnemen.

 2. Reactie by jult — 27 juni 2005 @ 00:55

  OK, ik geloof je, wat de zaak Harold M. betreft.
  Wat ben je toch serieus, wijs, en professioneel! Mij lukt dat gewoon niet meer :-)

  Jemig, I’m shocked, wat Brein betreft!
  In dat verband kwam ik net nog een geweldige column van mijn favoriete Bitch Of Freedom tegen;
  http://www.netkwesties.nl/editie73/column1.php

 3. Reactie by Fluox — 27 juni 2005 @ 10:47

  Inderdaad geflabbergegasted door dat Brein gebeuren (hoewel het me een fijn feestje oplevert). Geeft wel weer aan dat je nooit iets ECHT zeker weet ;-)

  Ik geef ook wel een rondje om de pijn wat te verzachten :-D

 4. Reactie by TC — 27 juni 2005 @ 20:09

  Roelf, iTunes 4.8 speelt al prima filmpjes af hoor :-) Je ziet dus niet alleen een icoontje!

  Klik gewoon je illustratieschermpje open…voila!
  MAC en PC.

  toedeloe

  TC
  spacemusic.nl

 5. Reactie by Fred — 29 juni 2005 @ 09:38

  Roelf,

  Ik hoorde in de zoldercast dat er een luisteraar gemaild had dat je website niet werkte in FireFox. Deze reactie geschreven terwijl ik zoldercast.com geopend heb in FF. Enige pobleem is dat het centrale gedeelte van de tekst onder een fors wit vlak staat.

RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URI

Reageer

Uiteraard is ook www.zoldercast.com een Wordpress-blog!